У Києві на ВДНГ відкрився фестиваль «Книжкова країна»

У Києві на ВДНГ відкрився фестиваль «Книжкова країна»

Укрінформ
У Києві на території Виставки досягнень народного господарства з 26 по 29 вересня проходитиме другий літературний фестиваль “Книжкова країна”, який об’єднає книголюбів, письменників та культурних діячів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство культури та стратегічних комунікацій.

Протягом чотирьох днів відвідувачі зможуть насолоджуватися зустрічами з авторами, презентаціями та майстер-класами.

За словами організаторів фестивалю, у книжковому ярмарку візьмуть участь близько 100 українських видавництв, зокрема “А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА”, “Видавництво Старого Лева”, “КСД”, “Наш Формат”, “Віват”, “Ранок”.

Працюватимуть сцени з презентаціями і зустрічами з відомими письменниками, військовими та гостями у стандартних і не дуже типових форматах.

Поряд із звичними подіями проведемо літературні ігри, читання зірковими гостями та ще багато цікавого..

"Особливою подією стане ініціатива "Виграй у письменника", де учасники матимуть змогу зіграти в настільні ігри з відомими літераторами, зокрема Павлом Дерев’янком та Сашком Дерманським”, - зауважили організатори і повідомили, що усі зібрані кошти будуть передані на підтримку Збройних сил України.

Серед інших заходів – вручення премії книжкових блогерів, обговорення літературних тенденцій, Business Stand Up, презентації нових книг Ростислава Семківа та Василя Шкляра, а також театральний майстер-клас від Давида Петросяна. Детальніше програму можна переглянути на сайті.

Читайте також: На фестивалі Lviv BookForum запланували 150 подій

Фестиваль завершиться реєстрацією рекорду “Наймолодший письменник України” та презентаціями книг для дітей.

Вхід на усі заходи вільний.

Як повідомляв Укрінформ, у Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" у п'ятницю, 27 вересня, о 17:00 відкриється виставка "Хрест і надія: священна спадщина греків Маріуполя".

Фото: Книжкова країна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-