З 2014 року псевдоукраїнські виконавці «лили воду на російський млинчик» - Скрипка

З 2014 року псевдоукраїнські виконавці «лили воду на російський млинчик» - Скрипка

Відео
Укрінформ
З 2014 року відчувалося, що буде велика війна. Адже вже тоді українську музику не пускали в Крим, Донецьк та Луганськ, а псевдоукраїнські виконавці «лили воду на російський млинчик».

Таку думку висловив музикант, лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка, який став гостем програми нового проєкту Укрінформу «Нація непереможних»

«З 2014 року я і мої соратники почувалися білими воронами, адже війна в Україні триває ще з того часу. А ми чули російські дискотеки з російським репчиком. Але вже тоді нас, українських виконавців, не пускали до Криму, Луганська, Донецька. Заїхати туди з українською піснею не можна було. І вже відчувалося, до чого це все йде. Я тоді казав, люди, ви очманіли, що ви робите, буде війна, обережно», – розповів Скрипка.

Також музикант наголосив, що дуже добре, що прибрали всю російщину з українського музичного простору і підвищили квоти на наявність українського контенту в інформаційному просторі України.

«Але зараз багато українського музичного шлаку, низької якості культурного продукту. В Україні досі не проведено інформаційної та культурної роботи. Бо якщо суспільство годувати культурним шлаком – воно помре. Тому зараз у кожного українця є обов'язок – робити все що можна, максимально якісно для нашої країни», – наголосив Скрипка.

Читайте також: Миколай Сєрга, співак, засновник «Культурного десанту»: Культура формує той ґрунт, в якому «отруєні зерна» не проростають

З початку великої війни Олег Скрипка з родиною постійно перебуває в Україні. У перші дні повномасштабного вторгнення допомагав будувати блокпости в Києві й максимально підтримувати своєю творчістю українських військових. Скрипка вважає себе закоренілим оптимістом, проте відзначає – відчуває сильну депресію через ці події.

Повну версію програми проєкту «Нація непереможних» за участю Скрипки, яка вийшла 15 жовтня о 19:00, можна переглянути на новому Ютуб-каналі Укрінформу

Як повідомлялося, Укрінформ запустив новий проєкт про незламних українців, які своїми вчинками наближають перемогу України. Проєкт «Нація непереможних» – це про силу духу та незламність українського народу, що передаються через призму реальних історій життя та діяльності кожного героя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-