В Анкарі провели майстер-клас з приготування українських страв
Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Української спілки в Анкарі.
За повідомленням, під час майстер-класу, що відбувся за підтримки Посольства України в Туреччині, учні разом з волонтерками спілки готували вареники з картоплею та квашеною капустою. Приємним бонусом став неймовірно смачний грибний соус від пані Наталії.
У спілці зауважили, що попри те, що це був перший практичний досвід учнів на кухні, вони впоралися з завданням «на відмінно». Багато розпитували, записували рецепти.
Також під час майстер-класу особливу атмосферу створили українські народні пісні у виконанні Ансамблю «Роксолана». Це дозволило показати підліткам не тільки особливості української кухні, але познайомити їх з музичною спадщиною нашого народу.
«Результат був очікувано смачний, а реакції дітей були настільки позитивними, що можливо цей досвід спонукає когось до відкриття ресторану української кухні в Туреччині», – додали у спілці.
Нагадаємо, в одному з центральних районів столиці Туреччини відкрили Український парк.
Фото: Українська спілка в Анкарі / Фейсбук