У Катарі провели майстер-клас з виготовлення вареників

У Катарі провели майстер-клас з виготовлення вареників

Фото
Укрінформ
У катарській столиці Доха провели кулінарний майстер-клас, під час якого близько 30 юних і талановитих кухарів навчалися високого мистецтва української кухні.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Катарі.

Своїми кулінарними секретами з учасниками заходу поділився пан Вадим – шеф ресторану Desert Rose.

«Приготовлених вареників виявилося так багато, що жоден із гостей (як діти, так і батьки) не залишився голодним», – ідеться в повідомленні.

У Посольстві зазначили, що діти під керівництвом шефа Вадима ліпили ці вареники власноруч: вчилися замішувати тісто, розкочувати його, наповнювати начинкою.

«Щиро вдячні всім, хто взяв участь у сьогоднішньому майстер-класі. Передусім слова нашої подяки волонтерам, завдяки яким ця подія стала можливою, а також шефу ресторану Desert Rose, пану Вадиму, власниці ресторану, пані Надії, та усім батькам, які так само мали нагоду відточити майстерність приготування вареників», – подякували у диппредставництві.

Нагадаємо, у приміщенні Посольства України в Катарі відбулася перша зустріч розмовного клубу української мови.

Фото: Посольство України в Катарі / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-