СФУЖО запросила діаспору до марафону «Сімейна реліквія – історія моєї української ідентичності»

СФУЖО запросила діаспору до марафону «Сімейна реліквія – історія моєї української ідентичності»

Укрінформ
Освітня референтура Світової федерації українських жіночих організацій запросила членкинь українських жіночих організацій та шкільництва, українських дітей і молодь за межами України долучитися до марафону «Сімейна реліквія – історія моєї української ідентичності», який відкриває освітню ініціативу СФУЖО «Відбудуємо Україну через освіту».

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці СФУЖО.

Зауважується, що дана ініціатива спрямована на затвердження освіти як засобу національного відродження та повернення українців з-за кордону через привабливі освітні можливості та зв’язок з Україною.

Мета марафону – збереження української ідентичності та залучення українців до повернення в Україну після перемоги через активну участь в освітніх проєктах, підвищення престижу української освіти, розвиток освітніх проєктів.

Для участі потрібно записати відео українською мовою тривалістю до 3 хвилин з описом сімейної реліквії.

Троє учасників, обраних електронно, отримають у подарунок добірку української літератури, підписаної авторами.

Відео з описом буде виставлено у соціальних мережах і платформах СФУЖО та партнерів організацій. Кінцевий термін подання: 31 серпня 2024 року.

Детальнішу інформацію можна знайти за посиланням.

Нагадаємо, СФУЖО оголосила прийом заявок на здобуття стипендії імені  відомої діячки української діаспори Анни Кісіль за вивчення української мови. 

Фото: МКІП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-