У Лондоні відбувся фестиваль «Vyshyvanka-Fest»

У Лондоні відбувся фестиваль «Vyshyvanka-Fest»

Фото
Укрінформ
У Лондоні з нагоди Дня вишиванки відбувся фестиваль «Vyshyvanka-Fest», організований українською громадською спільнотою у Великій Британії «UA in UK Fashion & Beauty Community».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України у Великій Британії.

Під час фестивалю були презентовані унікальні зразки національного вбрання кінця ХІХ – початку ХХ століття з різних регіонів України з приватної колекції майстрині О.Оренчак. Проведено модні покази колекцій українського вбрання від трьох сучасних етнобреднів Okrip Anna, Svitlo Style, Cafedelmarina.

Участь у заходах в рамках фестивалю – лекціях, майстер-класах та семінарах від відомих українських митців, колекціонерів та мистецтвознавців – взяли понад 1000 гостей.

Посольство подякувало всім, хто перебуваючи за межами України, продовжує ініціювати та проводити важливі заходи зі збереження та популяризації української культури та традицій.

Нагадаємо, Організація українських жінок (ОУЖ) у британському місті Ковентрі разом з учнями та вчителями суботньої школи українознавства провели в українському клубі святковий концерт, присвячений Дню матері.

Фото: Embassy of Ukraine to the UK / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-