У Латвії відкрили табір для дітей військовослужбовців штурмової бригади «Лють»

У Латвії відкрили табір для дітей військовослужбовців штурмової бригади «Лють»

Фото
Укрінформ
У латвійській Юрмалі офіційно відкрили літній табір для дітей військовослужбовців Об’єднаної штурмової бригади «Лють» Національної поліції України, які загинули або отримали поранення під час виконання своїх службових обов’язків з відбиття російської агресії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України в Латвії.

10-денний оздоровчий табір для 26-х дітей з України та 16-ти молодих гвардійців латвійського центру «Молода гвардія», організований на базі спортивно-оздоровчого комплексу Міністерства внутрішніх справ Латвії в м. Юрмала, Державною поліцією Латвії за підтримки Центру «Молода гвардія» та місцевої благодійної організації «Підприємці за мир».

Під час церемонії відкриття табору посол України Анатолій Куцевол висловив вдячність Міністерству внутрішніх справ Латвії, насамперед Державній поліції та латвійським волонтерам за їх ініціативу приймати дітей своїх українських колег, які, у такий спосіб, мають можливість покращити свій емоційно-психологічний стан, а також познайомитися з Латвією, зокрема її багатою культурою та традиціями.

У заході взяли участь заступник керівника Державної поліції Латвії полковник А. Зелліс, Голова Державної прикордонної охорони Латвії генерал Г.Пуятс, заступник керівника Центру «Молода гвардія» С. Фоменко та представники Національної поліції України, які супроводжують українських дітей.

Дітям також були вручені подарунки від організаторів табору, а також посольства України спільно з фондом Ziedot.lv та посольством Норвегії в Латвії.

Нагадаємо, посол України Анатолій Куцевол поспілкувався з групою українських дітей співробітників Державної прикордонної служби України, які прибули у Латвію на відпочинок у літньому таборі.

Фото: Valsts policija

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-