Королівській бібліотеці Данії передали 1000 українських книжок

Королівській бібліотеці Данії передали 1000 українських книжок

Фото
Укрінформ
Для Данської королівської бібліотеки передали 1000 українських книжок у рамках реалізації благодійного проєкту «Українським дітям – українську книгу».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України в Данії.

У церемонії передачі літератури взяв участь тимчасовий повірений у справах України в Королівстві Данія Юрій Романчук.

У диппредставництві нагадали, що це вже друга партія українських книг, передана бібліотеці, починаючи з 2023 року. Частина зазначених українських книг буде передана Данською королівською бібліотекою до інших данських бібліотек.

Проєкт реалізується під патронатом Першої леді України Олена Зеленська, за сприяння Державного комітету телебачення і радіомовлення України, спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України і Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine з метою забезпечення дітей – вимушених переселенців українськими підручниками, навчальними посібниками, художньою літературою.

Посольство подякувало директору Данської королівської бібліотеки Свену Ларсену і його команді, а також виконавчому директору данської громадської організації «Hjælp ukrainske børn» Анні Волощенко, завдяки яким вдалося реалізувати цей важливий благодійний проєкт.

Нагадаємо, у бібліотеці данського міста Роскілле з’явилася «Українська книжкова поличка».

Фото: Embassy of Ukraine to the Kingdom of Denmark / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-