В СКУ привітали з Днем Незалежності України

В СКУ привітали з Днем Незалежності України

Відео
Укрінформ
Президент Cвітового конгресу українців (СКУ) Павло Ґрод привітав Україну із Днем Незалежності та закликав українську громаду за кордоном до активної підтримки нашої держави.

Про це повідомляється на сайті СКУ, передає Укрінформ. 

«У 33-тю річницю відновлення Незалежності України перед нашим 65-мільйонним народом стоїть одна найважливіша спільна ціль — перемога України у війні з російськими загарбниками і досягнення справедливого та сталого миру для України. Росія воює проти України на всіх напрямках — вбиваючи мирних людей та викрадаючи дітей, сіючи зневіру в нашій перемозі, поширюючи брехню і дезінформацію, переконуючи світ, що України і українців раніше ніколи не існувало. Сьогодні ми маємо дати рішучу глобальну відповідь. Маємо допомогти світу стати ще більш активним у підтримці України», - заявив він.

Ґрод закликав до українців за кордоном активно підтримувати Україну – поширювати правду, донатити, брати участь у громадському і політичному житті, пікетувати російські посольства і інституції та бізнеси, які фінансують війну проти України.

«Укріпляймо наші громади — наш український світ. Від церкви до школи, від фестивалів до молодіжних організацій, від наших депутатів в парламентах до бізнесових звʼязків з Україною і міжнародних самітів», - додав він.

Читайте також: 33-я річниця Незалежності: Головні акції та заходи світового українства

Як повідомляв Укрінформ, у суботу, 24 серпня, Україна відзначає 33-тю річницю проголошення незалежності. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-