У Нью-Йорку відкрилася виставка малюнків юних харків'ян

У Нью-Йорку відкрилася виставка малюнків юних харків'ян

Укрінформ
У приміщенні Постійного представництва України при ООН у Нью-Йорку з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня міста-героя Харкова відкрилася виставка малюнків юних харків’ян «Світ, у якому я хочу жити. Лелеки».

Про це повідомляється на сторінці дипустанови у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

Зібрання відкрилося виконанням національного гімну, після чого до присутніх звернувся т. в. о. постійного представника України при ООН Сергій Дворник. Він наголосив на важливості подальшої міжнародної підтримки нашої держави задля якнайшвидшого досягнення справедливого та сталого миру для України.

Організаторка виставки та почесна амбасадорка міста Харкова в США Вікторія Вєннікова також розповіла про зусилля на підтримку навчальних закладів Харкова та дітей, які постраждали від війни.

На заході виступили українські воїни: старший лейтенант Микола Мельник, капітан Сергій Майданюк та старший лейтенант Олесь Скорченко, які поділилися історіями героїчної боротьби наших захисників проти російської агресії.

Читайте також: Українці Вашингтона відзначили День Незалежності України

Як повідомляв Укрінформ, мер Нью-Йорка Ерік Адамс підняв український прапор на Мангеттені й привітав українців з Днем Незалежності. 

Фото: Постійне представництво України при ООН, відео - Голос Америки

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-