Діаспора закликає світ визнати Росію державою-спонсором тероризму

Діаспора закликає світ визнати Росію державою-спонсором тероризму

Укрінформ
Міжнародній спільноті варто визнати Росію державою-спонсором тероризму через постійні обстріли нею цивільної інфраструктури України.

Як повідомляє Укрінформ, таку думку висловила президентка Конгресу українців Канади Олександра Хичій, коментуючи нічну масовану атаку Росією України.

"Ці удари - складова систематичної, цілеспрямованої російської кампанії терору проти України. Ми закликаємо Канаду та союзників внести Збройні сили РФ до переліку терористичних організацій й визнати Росію - державою-спонсором тероризму", - сказала Хичій.

Вона наголосила, що "удари по українських цивільних та цивільній інфраструктурі - це один із методів, за допомогою якого Росія намагається зруйнувати Українську державу та винищити український народ".

"Ми закликаємо Канаду та союзників позбутися страху переконливої перемоги України. Ми просимо їх надати Україні необхідну зброю та дозволити використовувати її проти російських військових цілей", - зазначила очільниця Конгресу українців Канади.

Читайте також: Навіть на війні існують правила - в ООН засудили російську атаку по Україні

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок, 26 серпня, Росія випустила по Україні більш як сотню ракет та близько 100 «Шахедів». Під час повітряної тривоги лунали вибухи майже по всій Україні, є загиблі та поранені. У кількох областях зафіксовані пошкодження об'єктів енергетики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-