Спільнота #RunForUkraine провела благодійні пробіжки на підтримку ЗСУ у трьох країнах

Спільнота #RunForUkraine провела благодійні пробіжки на підтримку ЗСУ у трьох країнах

Укрінформ
До Дня Незалежності України спільнота #RunForUkraine провела благодійні пробіжки у Тель-Авіві (Ізраїль), Вроцлаві (Польща) та Летбриджі (Канада) на підтримку Збройних сил нашої держави.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресреліз спільноти.

Також онлайн ініціативу підтримали бігуни з України, Іспанії, США, Німеччини, Великої Британії та інших країн.

«#RunForUkraine об'єднує бігунів та атлетів з усього світу для підтримки Збройних Сил України. Наша мета — збирати кошти за допомогою бігового фандрайзингу на потреби українських військових. Лише в День Незалежності вдалось зібрати 150 тис. грн., ці кошти будуть спрямовані на придбання бронекостюмів “Лютобор” для 132 Окремого розвідувально батальйону десантно-штурмових військ», - йдеться у повідомленні.

Акцію до Дня Незалежності в цьому році також підтримав український співак Арсен Мірзоян.

«Коли ми створювали #RunForUkraine, ми хотіли, щоб кожен українець, незалежно від того, де він зараз перебуває, міг долучитися до нашої спільної боротьби. Пробіжки – це не тільки про здоровий спосіб життя, а й про те, щоб нагадувати світу, що війна в Україні ще не закінчилася. Наші воїни потребують підтримки, і ми робимо все можливе, щоб вони відчували нашу допомогу навіть на відстані. Кожен кілометр, кожен зібраний долар наближає нас до перемоги», - сказала засновниця спільноти #RunForUkraine Ольга Амєліна.

Зазначається, що за 2,5 роки повномасштабної війни до спільноти доєднались бігуни з 16 країн світу: України, Ізраїлю, Канади, США, Великої Британії, Іспанії, Польщі та інших. Спільнота збирає кошти на потреби різних підрозділів: турнікети, тактичне взуття, рації, машини, дрони.

Читайте також: У Нью-Йорку відкрилася виставка малюнків юних харків'ян

Як повідомляв Укрінформ, українські військові, які перебувають на реабілітації в Нідерландах, взяли участь у забігу “Біжу за Україну”, що був організований до Дня Незалежності в Гаазі.

Фото: RunForUkraine

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-