Обмеження на зброю для України: УККА закликає громаду звертатися до Білого дому

Обмеження на зброю для України: УККА закликає громаду звертатися до Білого дому

Укрінформ
Український конгресовий комітет Америки (УККА) спільно з Українською національною інформаційною службою (УНІС) закликають громадян звернутися до Білого дому та президента США Джо Байдена із проханням зняти обмеження для України у використанні західної зброї для ударів по території Росії. 

Про це повідомляється на сайті Світового конгресу українців, передає Укрінформ. 

«Геноцидна війна Росії проти України триває з учорашніми (26 серпня – ред.) та сьогоднішніми (27 серпня – ред.) ракетними обстрілами й атаками дронів. Знову гинуть невинні українські мирні жителі від російського тероризму», – йдеться в повідомленні.

В УККА наголосили, що громадянам США, зокрема представникам діаспори, важливо висловити свою думку з цього приводу. «Закликаємо вас звернутися до Білого дому та попросити президента Байдена дозволити Україні завдавати ударів вглиб Росії, щоб знищити здатність агресора здійснювати такі терористичні атаки», – йдеться у тексті. 

Детальну інструкцію як сконтактувати з Білим домом, приклад звернення, а також матеріали для поширення в соцмережах можна знайти за посиланням

Читайте також: Діаспора закликає світ визнати Росію державою-спонсором тероризму

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський закликав Сполучені Штати зняти обмеження щодо ударів по військових об’єктах на території Росії, зокрема по аеродромах. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-