Громада Йорданії провела захід, присвячений Дню Незалежності та Дню пам'яті захисників України

Громада Йорданії провела захід, присвячений Дню Незалежності та Дню пам'яті захисників України

Укрінформ
З нагоди Дня Незалежності України та Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України відбулися тематичні заходи за участі представників української громади в Йорданії.

Про це повідомляється на сторінці посольства України в Йорданії у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

Звертаючись до присутніх зі вступним словом, посол Мирослава Щербатюк назвала українську діаспору «взірцем консолідованості та подякувала її членам за патріотизм та активну громадянську позицію».

Громада організувала концерт-реквієм, де лунали українські пісні, що стали символом української незламності та героїчної боротьби захисників України проти російських загарбників.

Також в межах заходу відбувся благодійний міні-ярмарок, на якому були представлені традиційні українські вироби декоративного мистецтва та національні страви.

За докладені особисті зусилля із консолідації діаспори та популяризації української культури в Йорданії окремі представники громади були відзначені почесними грамотами посольства,  йдеться у повідомленні дипустанови.

Читайте також: В Абу-Дабі пройде український кіновечір та фотовиставка проєкту «Воля до Перемоги»

Як повідомляв Укрінформ, громадська організація «Українська хата в Йорданії» (Амман) провела урок «Лист на фронт», під час якого діти з української громади написали листи захисникам і захисницям України. 

Фото: Посольство України в Йорданії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-