У Світовому конгресі українців подякували Кулебі за роботу на чолі МЗС

У Світовому конгресі українців подякували Кулебі за роботу на чолі МЗС

Укрінформ
Світовий конгрес українців висловив подяку колишньому міністру закордонних справ України Дмитрі Кулебі за наполегливу роботу на користь України.

Як повідомляє Укрінформ, про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав президент Світового конгресу українців Павло Ґрод.

“Від імені світової української діаспори, я дякую Дмитру Кулебі за його видатну службу Україні в найтемніші часи. Ваш професіоналізм та рішучість допомогли Україні спинити й дати відсіч російському вторгненню, обʼєднавши демократичні країни на захист України й дотримання заснованого на правилах світового порядку”, - заявив Ґрод.

Читайте також: Боррель подякував Кулебі за його працю на посаді глави МЗС України

Він також привітав із призначенням нового міністра закордонних справ України Андрія Сибігу. “Ми продовжимо підтримувати вас у обороні й відбудові України, просуваючи інтереси в світі”, - зазначив очільник української організації.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 4 вересня до Верховної Ради надійшла заява від міністра закордонних справ Дмитра Кулеби про відставку, яку того ж дня підтримав Комітет Ради з питань зовнішньої політики.

5 вересня відставку Кулеби прийняли народні депутати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-