У Торонто відкрився новий магазин українських товарів

У Торонто відкрився новий магазин українських товарів

Фото
Укрінформ
У Торонто розпочав роботу новий магазин українських товарів ручного та крафтового виробництва.

Як повідомляє Укрінформ, про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав генеральний консул України в Торонто Олег Ніколенко.

“Радий оголосити, що генеральне консульство України в Торонто разом із Nazovni.online посприяло відкриттю українського тимчасового магазину. Це унікальний проєкт, в якому представлені товари понад 50 українських митців”, - розповів Ніколенко.

Він зауважив, що початок роботи магазину збігся у часі із відкриттям Українського фестивалю в Торонто - найбільшого подібного заходу у Північній Америці, який щороку відвідує близько мільйона людей. “Цей проєкт присвячений підтримці українських малих бізнесів й допомозі їм у виході на канадський ринок. Відкриття нових можливостей для українських бізнесів особливо важливе на тлі того, що Росія намагається знищити українську економіку”, - наголосив генконсул.

Читайте також: Олена Зеленська: Кожен українець в Канаді - амбасадор наших інтересів

За його словами, у магазині представлені український одяг, ювелірні вироби, товари ручного виробництва, подарунки, вишивка й декор - які "показують українську автентичність й майстерність”.

Ніколенко додав, що магазин працюватиме до Різдва за адресою 2397 Bloor Street West.

Як повідомляв Укрінформ, зусиллями української громади й дипломатів престижний Міжнародний кінофестиваль у Торонто відмовився демонструвати російський пропагандистський фільм “Росіяни на війні”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-