У США доставили партію книжок у рамках благодійної акції «Українським дітям – українську книгу»

У США доставили партію книжок у рамках благодійної акції «Українським дітям – українську книгу»

Укрінформ
У межах благодійної акції «Українським дітям – українську книгу» партія видань з України доставлена до Сполучених Штатів Америки.

Про це повідомляє пресслужба Державного комітету телебачення і радіомовлення України, передає Укрінформ.

«Незабаром книги українською мовою від кращих вітчизняних видавництв з’являться на полицях бібліотек українських недільних шкіл різних міст США, даруючи дітям можливість читати рідною мовою та зберігати культурний та духовний зв’язок із батьківщиною», – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, Держкомтелерадіо спільно з Офісом глави держави ти МКІП 15 березня 2022 року розпочали благодійну акцію «Українським дітям – українську книгу». Мета – безплатне забезпечення дітей і дорослих, які були змушені переселитися, рятуючись від російської агресії, підручниками, навчальними посібниками, художньою літературою.

Згодом до акції приєдналося Міністерство закордонних справ, яке допомагає українській книзі долати кордони задля забезпечення українських дітей у потребі читати рідною мовою. Крім того, акція знайшла продовження в ініціативах «Українським захисникам – українську книгу» та «Українській молоді – європейську книгу».

Як повідомляв Укрінформ, для Королівської бібліотеки Данії передали 1000 українських книжок у рамках реалізації благодійного проєкту «Українським дітям – українську книгу».

Фото: comin.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-