Від системи «Шлях» відключили ще шість українських перевізників

Від системи «Шлях» відключили ще шість українських перевізників

Укрінформ
За системне порушення правил перетину кордону Уктртрансбезпека відключила на три місяці від системи «Шлях» шість перевізників.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з безпеки на транспорті, передає Укрінформ.

Наголошується, що відповідне рішення ухвалила комісія з питань припинення доступу ліцензіатів до Єдиного комплексу інформаційних систем Укртрансбезпеки.

На три місяці відключені від системи за системне порушення військовозобов’язаними правил перетину державного кордону наступні перевізники: ФОП Гайдайчук Павло Анатолійович, ФОП Мариняк Антон Юрійович, ФОП П'янов Віталій Ігорович, ФОП Єсін Сергій Вікторович, ТОВ «Шен ложистік», ТОВ «Ішбілен транспорт».

За матеріалами Державної прикордонної служби України, вказані перевізники у період дії воєнного стану були причетні до організації каналів переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон. Особи, яким було організовано виїзд за межі України в якості водіїв автомобільного транспорту, упродовж 60 днів не повернулися в Україну, чим порушили встановлені правила перетину державного кордону.

Читайте також: В Укртрансбезпеці не вистачає кадрів

У Укртрансбезпеці зазначають, що на розгляд комісії подано ще десятки фактів зловживань із внесення даних у систему. Після перевірки інформації щодо кожного випадку буде ухвалено рішення.

Як повідомлялося, прикордонники Львівського загону ліквідували канал переправлення чоловіків через кордон. Ділки вносили недостовірні відомості в систему «Шлях» про осіб з метою їх подальшого виїзду за кордон.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-