Україна у понеділок імпортує 26,7 тисячі МВт-годин електроенергії

Україна у понеділок імпортує 26,7 тисячі МВт-годин електроенергії

Укрінформ
На 24 червня запланований обсяг імпорту електроенергії в Україну становить 26,7 тис. МВт-годин, експорт не здійснюватиметься.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НЕК "Укренерго" у Фейсбуці.

"Імпорт: протягом доби з Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини, Молдови. Загальним обсягом 26 710 МВт-год, з максимальною потужністю в окремі години до 1 561 МВт. Експорт: не відбувається і не передбачається", - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що 23 червня через відключення лінії обленерго під час обстрілу на Харківщині відключалось обладнання на одному з об’єктів Укренерго. Знеструмлювались промислові та побутові споживачі у м. Харків. Після відбою тривоги енергоживлення всіх споживачів було відновлене.

Читайте також: Робота електрообладнання під час спеки: перевірили 31 обленерго

Вранці 24 червня на одному з енергооб’єктів Укренерго у західному регіоні з технічних причин вимикалась частина обладнання. Знеструмлювались 35 818 побутових споживачів на Хмельниччині. Через 50 хвилин енергоживлення було відновлене в повному обсязі.

Як повідомлялося, усі обленерго в понеділок, 24 червня, з 00:00 до 24:00 застосовуватимуть графіки погодинних відключень електроенергії. З 19:00 до 23:00 обсяг обмежень буде більшим порівняно з іншими годинами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-