ФДМУ призначив керівника Фонду аграрних інвестицій

ФДМУ призначив керівника Фонду аграрних інвестицій

Укрінформ
Фонд державного майна України призначив Ярослава Ярославського на посаду керівника ДП «Фонд аграрних інвестицій».

Про це повідомила пресслужба ФДМУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Фонд державного майна України призначив Ярослава Ярославського на посаду керівника державного підприємства «Фонд аграрних інвестицій». Це підприємство займатиметься реалізацією проєкту «Земельний банк», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що Ярославський 8 років очолював ДП «Вінницький науково-дослідний та проєктний інститут землеустрою». З 2011 по 2016 працював на керівних посадах в системі Держгеокадастру. Має технічну та землевпорядну освіту. Кандидат технічних наук, академік Академії наук прикладної радіоелектроніки. Входить до складу робочої групи з питань реалізації проєкту «Земельний банк» від початку його впровадження.

Читайте також: ФДМУ готує до продажу нафтову компанію «Альянс-Україна» - актив оцінюють у 450 мільйонів

Зазначається, що у Фонді аграрних інвестицій Ярославський займатиметься реєстрацією державних сільгоспземель та організацією їх передачі в користування через прозорі механізми аукціонів оренди землі.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів передав 104 тис. га сільгоспземель в управління ДП «Фонд аграрних інвестицій», яке після корпоратизації отримає функції оператора земельних торгів.

Фото: ФДМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-