Залужний обговорив із генсеком Міжнародної морської організації безпеку зернових коридорів

Залужний обговорив із генсеком Міжнародної морської організації безпеку зернових коридорів

Укрінформ
Посол України у Великій Британії Валерій Залужний обговорив із генеральним секретарем Міжнародної морської організації Арсеніо Домінгесом безпеку зернових коридорів і наголосив на необхідності покаранні РФ за крадіжки українського зерна.

Про це Залужний повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Радий першій зустрічі з чинним генеральним секретарем Міжнародної морської організації Арсеніо Домінгесом. Обговорили безпеку зернових коридорів, української портової інфраструктури та судноплавства в Чорному та Азовському морях, яке блокується РФ. Наголосив, що крадіжка українського зерна, яку вчиняє ворог, має бути припинена і каратись відповідно до міжнародного права», - написав посол України.

Він подякував Домінгесу та всій команді ІМО за підтримку України і наших моряків, які постраждали від російської агресії.

Читайте також: Візит Зеленського до Британії: військова допомога, політична згуртованість і гроші

Залужний також запевнив, що Україна і надалі залишатиметься житницею Європи та всього вільного світу.

Як повідомляв Укрінформ, новий посол України у Великій Британії Валерій Залужний 11 липня вручив копії вірчих грамот віцемаршалу дипломатичного корпусу, акредитованого при Королівському палаці, очільниці структурного підрозділу з питань протоколу Вікторії Басбі.

Фото: Залужний, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-