БЕБ оголосило підозру посадовиці Ужгородської міськради за збитки на понад ₴1,5 мільйона

БЕБ оголосило підозру посадовиці Ужгородської міськради за збитки на понад ₴1,5 мільйона

Укрінформ
Бюро економічної безпеки у Закарпатській області повідомило про підозру керівниці одного з управлінь Ужгородської міськради у зловживанні службовим становищем та підробці документів на землю. Сума завданих державі збитків становить понад 1,5 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба БЕБ, передає Укрінформ.

«Встановлено, що посадовиця, зловживаючи службовим становищем в інтересах забудовників, склала завідомо підроблені документи та ввела в експлуатацію два об’єкти закінченого будівництва: торгово-житловий комплекс та багатоквартирний житловий будинок. Уведення в експлуатацію відбулося без сплати забудовником пайової участі на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Ужгорода», - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі зазначають, що наразі посадовиці оголошено про підозру за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. Фігурантці загрожує до шести років позбавлення волі.

Читайте також: БЕБ повідомили про підозру у заволодінні майже ₴90 мільйонами членам злочинної організації

Як повідомлялось, нещодавно БЕБ в Одеській області вручило директору департаменту Одеської міськради та його заступнику підозру за фактом зловживання службовим становищем та привласненням 3,9 млн грн на закупівлях для ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-