Справа про держзраду: до АРМА передали чергову партію майна братів Медведчука і Козака

Справа про держзраду: до АРМА передали чергову партію майна братів Медведчука і Козака

Укрінформ
За клопотанням ДБР суд арештував та передав в управління Нацагентству з виявлення активів (АРМА) ще кілька підприємств найближчих родичів підозрюваних у державній зраді колишніх народних депутатів Віктора Медведчука і Тараса Козака вартістю майже 400 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДБР.

В управління держави перейде майно та корпоративні права зареєстрованих у Львові будівельних компаній «Бетонбуд» та «Капітал Плаза», 50% корпоративних прав ТОВ «Галицьке перехрестя», кінцевими власниками яких є рідні брати Медведчука і Козака.

Також передано майно і корпоративні права транспортного підприємства «Трансмонолітавто», яке повністю належить брату Козака.

Читайте також: Активи на мільярд: в Україні через суд націоналізують майно двох російських олігархів

Як зауважили у ДРБ, всього арештовано та буде передано в управління держави виробничі приміщення, лабораторний корпус та склади загальною площею понад 10,2 тис. кв. м, земельну ділянку площею понад 7 га, 74 автомобілі, два навантажувачі, чотири екскаватори, бульдозер та автогрейдер, нежитлові приміщення у Києві площею 167 кв. м.

Як повідомляв Укрінформ, братам колишніх народних депутатів-зрадників Віктора Медведчука і Тараса Козака повідомили про підозру у фінансових махінаціях на шкоду Україні у 2017-2023 роках.

Наприкінці червня ДБР передало в управління АРМА підприємство найближчих родичів підозрюваних у державній зраді колишніх народних депутатів Сергія Медведчука і Тараса Козака вартістю 5 млн дол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-