Земельні ділянки Медведчука та Козака у Києві передали АРМА

Земельні ділянки Медведчука та Козака у Києві передали АРМА

Укрінформ
Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) отримало в управління земельні ділянки у Києві, що належали Віктору Медведчуку та Тарасу Козаку.

Про це повідомила пресслужба Нацагентства, передає Укрінформ.

«Земельні ділянки у Києві, якими через довірених осіб володіли... екснардепи Віктор Медведчук і Тарас Козак, передали в управління Нацагентству. Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) отримало лист від прокурора з відповідною ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що серед переданих активів корпоративні права ПП «Орєст», ТОВ «Осокорки-7», ТОВ «Академ-Клуб», ПП «Фірма «Вікторія», ТОВ «Осокорки-7» та земельні ділянки площею більш як 49 га.

Читайте також: Справа про держзраду: до АРМА передали чергову партію майна братів Медведчука і Козака

Центральному міжрегіональному управлінню агентства надано доручення здійснити огляд арештованого майна для подальшої підготовки активу до управління.

Як повідомлялося, серед майна колишнього народного депутата Віктора Медведчука, на яке накладено арешт у межах кримінальних проваджень - яхта Royal Romance та понад 30 земельних ділянок. За словами речниці Офісу генпрокурора Надії Максимець, це також 23 будинки, понад 30 квартир, величезна колекція картин, унікальний залізничний вагон-ресторан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-