Галущенко обговорив з делегацією Конгресу США потреби в системах захисту енергетичних об'єктів

Галущенко обговорив з делегацією Конгресу США потреби в системах захисту енергетичних об'єктів

Укрінформ
Міністр енергетики України Герман Галущенко провів зустріч із делегацією Конгресу США, під час якої обговорювалися підготовка до опалювального сезону та пріоритетні потреби в системах захисту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міненерго.

"Керівництво Міненерго обговорило з конгресменами поточний стан підготовки України до осінньо-зимового періоду та пріоритетні потреби в системах захисту енергетичних об'єктів. Члени делегації Палати представників США високо оцінили зусилля уряду щодо підготовки до опалювального сезону та запевнили, що будуть і надалі поглиблювати співпрацю з Міненерго у сфері підтримки енергонезалежності України", - йдеться у повідомленні.

Галущенко також поінформував делегацію, що міністерство працює над виконанням Формули миру в частині забезпечення енергетичної безпеки.

Крім того, міністр із представниками Конгресу США здійснив візит на один з енергооб'єктів, що був пошкоджений через російські атаки.

Читайте також: Стефанчук обговорив із делегацією Конгресу США оборонні потреби України

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський зустрівся з двопартійною делегацією Палати представників Конгресу Сполучених Штатів й обговорив з нею, зокрема, припинення будь-яких спроб Росії затягнути війну. 

Фото: Міненерго

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-