Rheinmetall купує американську Loc Performance Products

Rheinmetall купує американську Loc Performance Products

Укрінформ
Найбільший німецький виробник зброї Rheinmetall планує придбати американську компанію Loc Performance Products, LLC.

Про це Rheinmetall повідомляє на своєму сайті 14 серпня, передає Укрінформ.

Як зазначається у повідомленні, компанія Rheinmetall підписала угоду про придбання всіх акцій Loc Performance Products, відомого автомобільного підприємства з міста Плімут (штат Мічиган), 13 серпня 2024 року.

Узгоджена сума угоди, яка має бути сплачена після її завершення, ґрунтується на вартості підприємства Loc Performance в 950 млн дол. Завершення угоди потребує ще схвалення регуляторних органів.

Завдяки стратегічному придбанню в США Rheinmetall Group із Дюссельдорфа розширює свої позиції на найбільшому у світі ринку оборонної техніки та зміцнює свій основний бізнес у сфері наземних транспортних засобів для військових клієнтів у всьому світі, стверджують у компанії.

Придбавши Loc Performance, група розширює свій бізнес із американськими військовими, а також свою промислову базу в США та створює подальший доступ для своїх технологій у Північній Америці. Rheinmetall також зміцнює свої виробничі потужності в США з метою отримання великомасштабних замовлень для програм виробництва автомобілів для армії США із загальним потенціалом понад 60 млрд дол.

Німецький концерн уже є одним із двох учасників поточної фази програми XM30, яка має не меті впровадження нового покоління бронетранспортерів. Обсяг оцінюється приблизно в 45 млрд дол. за близько 4000 бронетранспортерів. Rheinmetall також подає заявку на участь у програмі Common Tactical Truck (CTT), обсяг якої становить близько 16 млрд дол. для приблизно 40 тис. вантажівок.

Читайте також: Rheinmetall отримала замовлення на будівництво в Україні заводу із виробництва снарядів

Як зазначається у повідомленні, заснована в 1971 році в Плімуті, компанія Loc Performance Product є диверсифікованим постачальником повного спектра послуг для військових і цивільних клієнтів. Окрім штаб-квартири в Плімуті, компанія має додаткові офіси в Лансінгу і Лапірі (обидва - у штаті Мічиган), а також у Сент-Мерісі (штат Огайо).

Компанія є постачальником для уряду США. Крім того, продукцію компанії використовують відомі виробники транспортних засобів у сферах сільського господарства, будівництва, гірничодобувної промисловості, виготовлення локомотивів, транспорту та нафтогазової промисловості.

Читайте також: Чехія отримає від Rheinmetall 14 Leopard 2A4 замість танків, переданих нею Україні

До групи компаній American Rheinmetall входять American Rheinmetall Vehicles у Стерлінг-Хайтс (штат Мічиган) і Трої (штат Мічиган); American Rheinmetall Munitions у Стаффорді (штат Вірджинія), Віндхемі (штат Массачусетс) і Камдені (штат Арканзас); American Rheinmetall Systems у Біддефорді (штат Массачусетс) й американська материнська компанія American Rheinmetall Defence в Рестоні (штат Вірджинія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-