Команда Brave1 представила американським конгресменам інноваційні розробки в оборонному секторі

Команда Brave1 представила американським конгресменам інноваційні розробки в оборонному секторі

Фото
Укрінформ
Представники Міністерства цифрової трансформації та кластеру Brave1 провели зустріч з двопартійною делегацією Палати представників Конгресу США.

Про це повідомила у Телеграмі пресслужба міністерства, передає Укрінформ.

«Обговорили, які оборонні напрями потребують пріоритетної підтримки, та презентували інноваційні розробки, що змінюють ситуацію на полі бою від кластера Brave1», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що конгресмени Роб Віттман, від республіканської партії, та демократ Девід Трон входять до комітету Палати представників США зі збройних сил, яка контролює процеси надання зброї та сприяє тому, щоб воєнна допомога вчасно надходила в Україну.

Читайте також: У кластері Brave1 тестуватимуть CRPA-антени для дронів - Федоров

Американським партнерам, зокрема, було повідомлено про те, що на платформі Brave1 вже зареєстровано 2 500 інноваційних розробок. При створенні кластеру був у тому числі проаналізований досвід Defense Innovation Unit, який функціонує при міністерстві оборони США.

Як повідомлялося, кластер Brave1 організовує в Україні міжнародний інвестиційний саміт української оборонної індустрії Defense Tech Valley, який відбудеться 3-4 жовтня в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-