Відновлення енергетики після обстрілів: Зеленський провів Ставку

Відновлення енергетики після обстрілів: Зеленський провів Ставку

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів Ставку, зокрема, заслухав інформацію щодо ситуації в енергетиці після масованого російського ракетно-дронового удару.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у Телеграм-каналі глави держави.

«Ставка. Відновлення енергетики після одного з найбільших російських обстрілів. Щонайменше 127 ракет і 109 дронів. Доповіді командувача Повітряних сил Миколи Олещука, міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, міністра енергетики Германа Галущенка, голови правління «Укренерго» Володимира Кудрицького», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, посадовці доповіли Президенту по кожному регіону, проаналізували ефективність систем ППО та РЕБ, мобільних вогневих груп, а також інженерного захисту. За підсумком Ставки були ухвалені відповідні рішення.

Повідомляється, що на уражених об’єктах триває ліквідація наслідків, відбувається їх ремонт, а також проходять заходи з розмінування.

Читайте також: Галущенко - після масованої атаки РФ: Ситуація в енергетиці складна

Крім того, Президент заслухав доповідь Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського стосовно оборони Покровська. У результаті було ухвалене рішення щодо додаткового посилення цього напрямку.

Нагадаємо, у понеділок, 26 серпня, Росія випустила по Україні більш як сотню ракет та близько 100 «Шахедів». Унаслідок атаки 5 людей загинули і 47 постраждали. Під час повітряної тривоги лунали вибухи майже по всій Україні, є загиблі та поранені. У кількох областях зафіксовані пошкодження об'єктів енергетики.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-