АРМА шукає оцінювачів та управителів для арештованого майна Павла Фукса

АРМА шукає оцінювачів та управителів для арештованого майна Павла Фукса

Укрінформ
Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) оголосило конкурси з пошуку оцінювачів та управителів для арештованих активів, що належали Павлу Фуксу.

Про це повідомила пресслужба установи, передає Укрінформ.

«Агентство з розшуку та менеджменту активів оголошує конкурси на відбір оцінювачів та управителів для арештованих активів бізнесмена Павла Фукса. Раніше ухвалою Галицького районного суду м. Львова ці активи було арештовано та передано в управління АРМА», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на конкурси виставлений елітний житловий будинок та шість земельних ділянок на березі Дніпра у смт Козин, Обухівського району Київської області. Управителів також шукатимуть для корпоративних прав компаній, що належать олігархові - ТОВ «Компанія з управління активами «Еф Сі Ай Партнерс» (100%), АТ «ЗНВКІФ «Київський» (100%) та «Інтерстрой Груп» (62%).

Наголошується, що участь у конкурсах можуть узяти всі бажаючі, крім представників держави-агресора. Після проведення незалежної оцінки по кожному з цих активів та обрання управителів майно почне працювати на благо держави.

Читайте також: АРМА шукає оцінювача та управителя земельних ділянок Медведчука і Козака

Як повідомлялося, Служба безпеки України викрила підсанкційного олігарха Павла Фукса на масштабних фінансових махінаціях зі стратегічними підприємствами України та систематичному ухиленні від сплати податків. У межах кримінального провадження накладено арешт на корпоративні права та рахунки 101 задіяної у протиправній діяльності компанії, права вимоги за понад 1600 викупленими кредитами, понад 240 об’єктів нерухомості і транспортних засобів учасників схеми.

Фото: forbes.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-