АРМА шукає управителя для дачі Медведчука на Закарпатті

АРМА шукає управителя для дачі Медведчука на Закарпатті

Укрінформ
Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) оголосило конкурс із пошуку оцінювача та управителя комплексом «Ведмежа діброва», що належав Віктору Медведчуку.

Про це у Телеграмі повідомила голова Нацагентства Олена Дума, передає Укрінформ.

«Йдеться про житловий комплекс «Ведмежа діброва» держзрадника Віктора Медведчука. Він розташований в мальовничому урочищі українських Карпат «Паражин» Жденієвської ОТГ Мукачівського району Закарпатської області», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що актив складається з п'яти земельних ділянок та семи обʼєктів нерухомого майна, зокрема, спортивно-житлового оздоровчого комплексу, житлового будинку, господарського блоку тощо. Крім того, до переліку входить і рухоме майно: два електрокари, трактор, кухонна та санітарна техніка, меблі.

Читайте також: АРМА шукає оцінювача та управителя земельних ділянок Медведчука і Козака

Після проведення незалежної оцінки та обрання управителя цей актив почне працювати на благо держави, забезпечуючи надходження коштів до держбюджету України.

Як повідомлялося, Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) оголосило конкурси з пошуку оцінювачів та управителів для арештованих активів, що належали Павлу Фуксу, зокрема, ТОВ «Компанія з управління активами «Еф Сі Ай Партнерс» (100%), АТ «ЗНВКІФ «Київський» (100%) та «Інтерстрой Груп» (62%).

Фото: wikimapia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-