Головою наглядової ради Енергетичної компанії України обрали Пітера Стайлза

Головою наглядової ради Енергетичної компанії України обрали Пітера Стайлза

Укрінформ
Наглядова рада державного енерготрейдера АТ «Енергетична компанія України» (АТ «ЕКУ») провела перше засідання і обрала своїм головою Пітера Стайлза.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі компанії.

Зазначається, що Стайлз – фахівець із понад 30-річним досвідом в управлінні енергетичними бізнесами, трейдингових операціях і регулюванні енергоринків в Європі.

«На чолі наглядової ради ЕКУ я докладатиму всіх можливих зусиль, щоб використати потенціал компанії для надійного і сталого енергозабезпечення споживачів України. В цей надскладний час важливо продовжувати модернізацію енергетики України через її тіснішу інтеграцію з європейськими ринками і впровадження нових технологій», - зазначив новообраний керівник наглядової ради.

На першому засіданні також було ухвалено рішення про створення комітетів наглядової ради, обрано їх членів та керівників.

Читайте також: Державний трейдер ЕКУ отримав право на постачання електроенергії оборонним підприємствам

Як повідомлялося, Кабінет міністрів 2 вересня 2024 року погодив подання Фонду державного майна України про призначення наглядової ради ЕКУ.

АТ «Енергетична компанія України» - національна енерготрейдингова компанія, яка пропонує комплексні рішення з купівлі, продажу й управління енергоресурсами. 100% ЕКУ належать державі, управління компанією здійснює Фонд державного майна України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-