Фонд держмайна виставляє на повторний продаж Бджільнянський спиртовий завод

Фонд держмайна виставляє на повторний продаж Бджільнянський спиртовий завод

Укрінформ
Фонд державного майна України повторно виставляє на аукціон 18 жовтня єдиний майновий комплекс ДП «Бджільнянський спиртовий завод» із стартовою ціною 68,2 млн грн.

Про це повідомила пресслужба ФДМУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«18 жовтня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації ЄМК ДП «Бджільнянський спиртовий завод» у системі Prozorro.Продажі. Стартова ціна — 68,2 млн грн без ПДВ», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що до складу ЄМК входять 99 одиниць нерухомого майна, серед яких: 80 одиниць нерухомого майна — 99/100 частки комплексу нежитлових будівель площею 7,8 тис. кв.м (виробничі, складські, адміністративні будівлі та споруди тощо) та горілчаний цех площею 1,2 тис. кв.м. у c. Бджільна, Вінницька обл. А також 18 одиниць нерухомого майна — комплекс нежитлових будівель площею 2,5 тис. кв.м (виробничі, складські будівлі та споруди тощо) у ст Кублич, Вінницька обл.

Крім того, на балансі підприємства знаходиться 727 од. рухомого майна, 23 од. транспорту і спецтехніки.

Держпідприємство спеціалізується на виробництві спирту та інших хімічних продуктів органічного походження, але з червня 2022 року не здійснює фінансово-господарської діяльності.

Читайте також: Фонд держмайна продає хлібокомбінат на Буковині

Оголошений на 18 жовтня аукціон буде не першою спробою ФДМУ реалізувати Бджільнянський спиртзавод. Так, на 24 червня був оголошений приватизаційний аукціон, який не відбувся через відсутність зареєстрованих учасників.

Як повідомлялося, Фонд державного майна України реалізував на аукціоні єдиний майновий комплекс ДП «Зірненський спиртовий завод». У торгах на Prozorro.Продажі змагалися 3 учасники, піднявши вартість лота у 3,2 раза від стартової ціни – до 60 млн грн.

Фото: ФДМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-