Суперфуд кульбаба: кому корисна і кому протипоказана

Суперфуд кульбаба: кому корисна і кому протипоказана

Інфографіка
Укрінформ
Кульбаба - сонячна весняна квітка, росте скрізь і нічого не коштує, а використовувати її можна не тільки з лікувальною метою, а й для приготування варення, кави та салату

Вітаміну А в кульбабі більше, ніж у моркві, а також містить ще п'ять груп вітамінів, каротиноїди, інулін, тараксацин, тритерпенові сполуки, органічні кислоти, ефірне та жирне масло, смоли, флавоноїди, дубильні речовини. Квіти кульбаби збирають навесні та влітку, а корінь - восени. Знавці особливо відзначають вино з кульбаби

За матеріалами спеціалізованих сайтів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-