Львівський Superhumans Center відкриває чергу пацієнтів на реконструктивні операції

Львівський Superhumans Center відкриває чергу пацієнтів на реконструктивні операції

Укрінформ
Львівський Superhumans Center відкриває чергу пацієнтів у відділення реконструктивної хірургії, операції робитимуть і військовим, і цивільним.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, передає Укрінформ.

“Всеукраїнська клініка на Львівщині, де безкоштовно протезують та реабілітують наших оборонців й мирних жителів, відкриває нове відділення – реконструктивної хірургії. Вже зараз пацієнти із мінно-вибуховими, вогнепальними чи іншими травмами обличчя і шиї, з ушкодженням кісток щелепно-лицевої ділянки, дефектами м’яких тканин обличчя, ротової порожнини, очної ямки, деформаціями носа, зовнішнього вуха можуть ставати у чергу на отримання необхідної допомоги”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові почали будувати житло для пацієнтів реабілітаційного центру «Незламні»

За інформацією Козицького, ті, хто заповнить анкету, в липні отримають консультації від фахівців центру та французьких хірургів. Перші операції планують виконати у жовтні, зазначив начальник ОВА.

Як повідомлялося, у Чернівцях хірурги обласної лікарні провели унікальну пластичну операцію. Медики зробили пацієнту передню частину нижньої щелепи із його власного ребра.

Фото: Максим Козицький, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-