Україна презентувала бачення розвитку системи охорони здоровʼя до 2030 року

Україна презентувала бачення розвитку системи охорони здоровʼя до 2030 року

Укрінформ
Україна презентувала в межах міжнародної конференції Ukraine Recovery Conference бачення розвитку системи охорони здоровʼя до 2030 року та інвестиційні можливості.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я, передає Укрінформ.

"Серед цілей, визначених у баченні розвитку системи охорони здоров’я до 2030 року, – всебічний доступ до якісних медичних послуг та інструментів для реалізації права на здоровʼя, прозорі політики та спроможність інститутів системи, а також умови для розвитку і реалізації потенціалу, включно з людськими ресурсами, сучасними технологіями та науковими досягненнями, цифровізацією, залученням інвестицій та покращенням показників економічної ефективності галузі", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Сексизм у приймальній комісії Львівському медуніверситету розслідуватиме комісія МОЗ

Як зазначають у МОЗ, є послідовний план дій уряду для реалізації перспектив державно-приватного партнерства у таких напрямах, як медичні послуги, медична інфраструктура, медичний туризм, фармацевтична промисловість, клінічні дослідження тощо.

Зараз в Україні, за даними МОЗ, пошкоджено або повністю знищено 1554 обʼєкти охорони здоровʼя.

Як повідомлялося, 21-22 червня у Лондоні проходить міжнародна конференція щодо відбудови України (Ukraine Recovery Conference).

Фото: МОЗ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-