"КиївПрайд" супроводжують майже 3 тисячі копів і нацгвардійців

Фото
Укрінформ
Учасників Маршу рівності в Києві супроводжуватимуть близько 3 тисяч правоохоронців.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в м. Києві Андрій Крищенко в ефірі телеканалу "112".

"По маршруту маршу у нас знаходиться 3 тисячі правоохоронців, з них 1,5 тисячі - Нацгвардії, 1,5 тисячі поліцейських. Але також буде посилення поліції на метрополітені, у великих торгових центрах, маршрутах, на яких будуть відходити автобуси з учасниками заходу”, - сказав Крищенко.

Читайте також: У Києві почався Марш рівності

За його словами, відновлення руху у центрі міста планується з 14 години.

“Взагалі ми плануємо закінчення заходів і посиленого режиму приблизно о 14.00”, - зазначив начальник столичної поліції

За його словами, з того часу буде відновлюватися рух та демонтуватимуть металеві огорожі.

Як повідомляв Укрінформ, 17 травня у центрі Києва пройде Марш рівності, яким завершується прайд-тиждень КиївПрайд-2018, присвячений життю ЛГБТ+ спільноти в Україні, 8-16 червня. Марш Рівності стартуватиме від Національної опери України і пройде центром Києва.

Загалом, за інформацією МВС, за дотриманням безпеки під час "КиївПрайду" стежитимуть майже 5 тисяч правоохоронців, оскільки очікувана кількість учасників становить також 5 тисяч.

Водночас вже вранці 17 червня у поліції поінформували про затримання 56 осіб, які перекрили дорогу на маршруті руху "КиївПрайду" та влаштували сутички з учасниками Маршу рівності.

Тим часом всі вулиці в районі проведення маршу перекрито. Крім того, закрито і станції метро "Палац спорту", "Театральна" та "Льва Толстого".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-