Атака дронів на Київ: уламки впали на житловий будинок

Атака дронів на Київ: уламки впали на житловий будинок

Оновлено
Укрінформ
Внаслідок роботи ППО по ворожих цілях у Солом’янському районі Києва, ймовірно, сталося падіння уламків на житловий будинок.

Про це в Телеграмі повідомляє КМВА, передає Укрінформ.

"Внаслідок роботи ППО по збитих ворожих цілей в Солом’янському районі, ймовірно, уламки влучили в житловий будинок. Інформація уточнюється. Екстрені служби слідують на місце події", - йдеться в дописі.

Інформацію підтвердив Віталій Кличко.

"Влучання в житловий будинок у Соломʼянському районі. Палає на верхніх поверхах. Екстренні служби на місці", - написав він у Телеграмі.

Невдовзі Кличко написав, що надійшло повідомлення про падіння уламків безпілотника на приватний житловий будинок у Дарницькому районі. "Служби прямують на місце", - зазначив він.

Міський голова додав, що в Соломʼянському районі медики госпіталізували одного постраждалого.

Читайте також: У Києві працює ППО

Тим часом у Нацполіції поінформували: "Унаслідок обстрілу уламками пошкоджено 26-й поверх будинку в Солом’янському районі, виникла пожежа. Інформація про постраждалих уточнюється".

Також вибиті вікна в кількох квартирах та пошкоджено фасад будинку. "На місці працюють профільні служби", - додали правоохоронці, закликавши не оприлюднювати фото й відео роботи ППО та наслідків обстрілів.

Раніше у низці областей та в Києві було оголошено повітряну тривогу через загрозу ворожих безпілотників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-