У Києві проходить фестиваль здорового способу життя

У Києві проходить фестиваль здорового способу життя

Фото
Укрінформ
Біля Арки Дружби народів у Києві відбувається міжнародний фестиваль здорового способу життя Workout Fest-2018, в рамках якого пройдуть три чемпіонати з вуличного спорту.

Про це Укрінформу повідомив координатор соціальних проектів міжнародної організації World Street Workout and StreetLifting Federation Шуліка Гауранітай.

"Восьмий міжнародний фестиваль здорового способу життя проходить біля Арки Дружби народів у Києві. В його рамках відбудуться три чемпіонати - чемпіонат світу із Streetlifting, чемпіонат світу з Workout-рекордів і чемпіонат України із Street Workout - 2018. Це буде неймовірно видовищно", - пообіцяв він.

Гауранітай пояснив, що streetlifting - це фізична вправа, коли атлет підтягується на турніку і віджимається на брусах з великою доданою вагою на поясі - більше 100 кг.

Він додав, що чемпіонати з Workout відбудуться у вільному стилі, тобто атлети будуть показувати те, що захочуть.

Фестиваль здорового способу життя Workout Fest-2018 у Києві / Фото: Вадим Журавльов, Укрінформ

О 21.15 год також відбудеться Workout Show Time, тобто показові виступи іноземних та українських атлетів

Читайте також: Фестиваль у Батурині Руслана присвятила “чистій” енергії

За словами Гауранітая, у заході беруть участь більше 200 спортсменів з України та 28 учасників із 16 країн. Фестиваль триватиме до 22 години, вхід безкоштовний. До речі, атлети, які беруть участь у змаганнях, не робили жодних грошових внесків.

Призовий фонд чемпіонатів становить 135 тисяч гривень і його розділять між 72-ма призовими місцями.

Змагання відбуваються під патронатом міського голови Києва Віталія Кличка та за підтримки Київської міської державної адміністрації.

Street Workout - це вуличне заняття спортом із застосуванням тренувального обладнання на громадських об'єктах, зокрема у шкільних дворах, парках, спортивних майданчиках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-