У Києві обвалилась частина Берестейського мосту, шматок бетону впав на «ГАЗель»

У Києві обвалилась частина Берестейського мосту, шматок бетону впав на «ГАЗель»

Фото, відео
Укрінформ
У столиці стався обвал частини конструкції Берестейського шляхопроводу, у зв’язку з чим частково перекрито рух.

Як передає Укрінформ, про це інформує Патрульна поліція Києва у Телеграмі

“Через обвал частини конструкції Берестейського шляхопроводу патрульні перекрили під ним рух лівою смугою. Очікується ускладнення руху проспектом Перемоги у напрямку центральної частини міста”, - поінформували поліцейські.

Читайте також: Обвал мосту на Львівщині класифікували як надзвичайну ситуацію

Як повідомляє "Київ оперативний", на проспекті Перемоги в Києві з мосту біля метро "Берестейська" на автомобіль "ГАЗель", що проїжджав внизу, впав шматок бетону. Уламок пробив лобове скло вантажівки зі сторони пасажира.

Як зазначили у пресслужбі КМДА, на шляхопроводі біля станції метро «Берестейська» триває обстеження конструкцій. 

Фото: kyivcity.gov.ua

"Фахівці КП «Київавтошляхміст» розпочали обстеження конструкцій шляхопроводу на просп. Перемоги біля станції метро «Берестейська». Найближчим часом на споруді виконають першочергові протиаварійні роботи. За попередньою інформацією, відбулось обсипання захисного шару бетону й частин перильного огородження", - йдеться у повідомленні. У подальшому передбачена масштабна реконструкція. В рамках робіт планують замінити прогонову будову й прибрати колони, які встановлені на проїжджій частині проспекту. Завдяки реконструкції ліквідують звуження, через яке трапляються затори.

Як повідомлялося, 1 липня у столиці сталася ДТП під Берестейським шляхопроводом, через що тоді було ускладнено рух у напрямку станції метро “Нивки”.

Перше фото: Патрульна поліція Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-