Рада запрошує на екскурсії з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності

Рада запрошує на екскурсії з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності

Укрінформ
Верховна Рада запрошує громадян на екскурсії з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

Про це повідомляє Інформаційне управління Апарату Верховної Ради, передає Укрінформ.

“З нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України у будинку Верховної Ради України з 20 по 24 серпня 2021 року відбудуться дні відкритих дверей”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що упродовж цих днів гості парламенту зможуть відвідати Освітній центр ВР, побувати у кулуарах, гостьовій ложі залу пленарних засідань, де ухвалюються закони, а також отримають інформацію про роботу законодавчого органу держави та дізнаються про історію створення будівлі Ради.

Читайте також: Перед будинком Верховної Ради з'явиться стенд із Прапором Незалежності України

Окрім цього, громадяни матимуть можливість спостерігати за церемонією несення “Почесної варти” батальйону Першої Президентської бригади Національної гвардії України біля національної реліквії – головного Прапора держави - Прапора Незалежності, який народні депутати першого демократичного скликання внесли до зали пленарних засідань Верховної Ради України 24 серпня 1991 року та сфотографуватися на згадку.

Для того, аби стати учасником екскурсії, необхідно попередньо зареєструватися. Реєстрація завершується за 2 години до початку заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-