Кличко закликав киян зберігати витримку: ніч буде складною

Кличко закликав киян зберігати витримку: ніч буде складною

Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко попередив жителів міста, що наступна ніч також буде складною, оскільки російські війська рвуться до столиці України, і закликав зберігати витримку.

Про це він написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Ніч буде теж складною. Війська все одно рвуться до Києва. Разом вистоїмо! Ми захищаємо свою землю, своїх дітей, майбутнє своєї держави!" - наголосив Кличко.

Він нагадав, що комендантська година у Києві, яка розпочалася о 17 годині, триватиме півтори доби - до 8:00 години понеділка, 28 лютого. У цей час рух власним транспортом, окрім того, що має спецперепустки, заборонений. Цивільні особи, що перебуватимуть на вулиці у період комендантської години без спецперепустки, вважатимуться членами диверсійно-розвідувальних груп ворога.

Проте у разі оголошення повітряної тривоги люди можуть вийти з домівок, щоб сховатися у найближчому укритті.

"Тому я прошу всіх зберігати витримку. І залишатися вдома або в укриттях", - зазначив Кличко.

Він додав, що всі об’єкти критичної інфраструктури міста працюють. Натомість громадський транспорт не функціонує, як і метро. Підземні станції метрополітену працюють в режимі укриття.

Раніше Київський міський голова заявив, що російські війська у столицю не прорвались, але в Києві орудують диверсійні групи.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого Президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні й розпочав масштабне вторгнення. По низці українських міст завдано ракетних ударів, атаковано військові об'єкти Збройних сил України.

В Україні запроваджено воєнний стан. Президент Володимир Зеленський оголосив загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-