Киянин у супроводі близько 20 невідомих осіб з автоматами напав на поліцейських

Киянин у супроводі близько 20 невідомих осіб з автоматами напав на поліцейських

Укрінформ
У Києві 57-річний місцевий житель у супроводі близько 20 невідомих осіб з автоматами скоїв напад на патрульних поліцейських.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомляє у Телеграмі.

За процесуального керівництва Голосіївської окружної прокуратури Києва затримано 57-річного чоловіка за фактом посягання на життя працівника правоохоронного органу, вчинення опору працівникові правоохоронного органу та втручання в діяльність працівника правоохоронного органу (ст. 348, ст. 342, ст. 343 Кримінального кодексу України).

За матеріалами слідства, співробітники столичного управління патрульної поліції під час несення служби зупинили автомобіль Audi Q7, за кермом якого перебувала 52-річна жінка. Під час перевірки документів на автомобіль поліцейські виявили ознаки підробки. Надалі за дзвінком жінки на місце події прибув її чоловік у супроводі двох десятків невстановлених осіб, озброєних автоматами.

При цьому чоловік почав нецензурно ображати поліцейських, звинувачуючи у безпідставній зупинці автомобіля його дружини, і наказав групі підтримці відібрати у патрульних зброю. Невідомі, оточивши поліцейських та спрямувавши на них зброю, виконали злочинну вказівку.

За результатами комплексу оперативно-розшукових заходів вдалося встановити і затримати чоловіка, який керував невідомими та надавав їм вказівку відібрати у поліцейських зброю.

Зловмиснику повідомили про підозру, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Встановлюються інші особи, причетні до злочину.

за словами голови Національної поліції Ігоря Клименка, починаючи з 24 лютого поліцейські викрили 486 осіб, причетних до диверсійної діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-