Київський іподром просить про допомогу - заручниками війни стали понад 300 коней

Київський іподром просить про допомогу - заручниками війни стали понад 300 коней

Укрінформ
Київський іподром та вся українська кінна громадськість просять про допомогу коням.

Як передає Укрінформ, про це іподром повідомляє у Фейсбуці.

Понад 300 коней стали заручниками війни на Київському іподромі. Деякі власникі верхових коней залишили коней без кормів, не відповідають на телефонні дзвінки, кинули своїх коней, не мають можливості заробляти гроші, з яких оплачували утримання коней, ідеться в повідомленні.

"У результаті фінансувати корм для них ми не маємо можливостей. Дороги для доставки кормів із кордону також заблоковані. Поряд із Києвом ще є продавці кормів. Але їх запаси обмежені і незабаром закінчаться. Тому ми заздалегідь хочемо захистити коней від голодної смерті. Тож просимо вас – небайдужих українців, якщо у вас є така можливість, допоможіть нам фінансово чи кормами", - закликають співробітники іподрому.

"Нам зараз потрібна будь-яка допомога. Вона буде використана тільки на те, щоб забезпечити нормальне життя коней та людей, які залишилися в Києві за ними доглядати", - ідеться в повідомленні.

Картка ПриватБанку для перерахування допомоги: 4149499393718166, Ілюченко Ольга Володимирівна. У призначенні слід вказувати – "допомога коням".

Для обговорення реальних варіантів допомоги кормами, транспортом,

будь ласка слід звертатися до заступника директора Київського іподрому Ольги Бондар: +380503115141 (Вайбер, Телеграм, Фейстайм).

Також іподром просить зробити репост на своїх сторінках та у всіх доступних групах у соцмережах.

Як повідомляв Укрінформ, популярний кіт-блогер Степан, який через війну змушений був виїхати з рідного Харкова до Франції, зібрав понад 10 тис. доларів для зоозахисних організацій та Миколаївського зоопарку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-