Київ отримав від Австрії партію тактичних аптечок для військових

Київ отримав від Австрії партію тактичних аптечок для військових

Фото
Укрінформ
Київ отримав від Австрійської Республіки партію тактичних аптечок для військових, склад яких відповідає стандартам НАТО.

Як передає Укрінформ, про це Київський міський голова Віталій Кличко повідомив у Фейсбуці.

“Сьогодні Київ отримав від Австрійської Республіки чергову партію допомоги - тактичні аптечки для військових”, - зазначив Кличко.

За словами Кличка, до складу аптечок, які відповідають стандартам НАТО, входять протиопікові захисні та кровоспинні пов'язки, компресійні бандажі, тампонувальні та еластичні бинти, турнікет, термоковдра, ножиці, одноразові рукавиці, маркер водостійкий для нанесення інформації та картка бійця.

Загалом Києву передали 2 000 таких аптечок, одну тисячу вже відправили бійцям Національної гвардії України. Другу половину партії передадуть на фронт підрозділам територіальної оборони Києва.

Читайте також: У МОЗ розповіли, що має бути в аптечках жителів 50-кілометрової зони навколо ЗАЕС

Кличко висловив подяку Посольству Австрійської Республіки в Україні, австрійській страховій компанії UNIQA Україна та австрійському волонтеру Адріану Рауку.

Як повідомляв Укрінформ, до України за період воєнного стану загалом надійшли 12,8 тисячі тонн медичної гуманітарної допомоги на понад ₴13,5 мільярда.

Фото: Віталій Кличко, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-