У Києві закриють рух тролейбусів на вулиці Митрополита Василя Липківського

У Києві закриють рух тролейбусів на вулиці Митрополита Василя Липківського

Укрінформ
У столиці з 3 серпня закриють рух тролейбусів на вулиці Митрополита Василя Липківського – на ділянці від вул. Січеславської до Солом’янської площі.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації, передає Укрінформ.

“Завтра, 3 серпня, буде закрито рух тролейбусів на вулиці Митрополита Василя Липківського – на ділянці від вулиці Січеславської до Солом’янської площі”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що зміни пов’язані із влаштуванням нижнього шару асфальтобетонного покриття на вулиці Митрополита Василя Липківського на ділянці від вулиці Стадіонної до вулиці Кавказької.

Читайте також: Київ отримав 11 спецавтомобілів для перевезення людей з інвалідністю

На цей період буде внесено зміни в рух тролейбусів № 3: від Залізничного масиву до вулиці Солом’янської за власним маршрутом, далі – проспект Повітрофлотський – вулиця Івана Огієнка – вулиця Георгія Кірпи – вулиця Січеславська – вулиця Митрополита Василя Липківського – вулиця Гетьмана Павла Скоропадського, далі за власним маршрутом.

Маршрут курсуватиме під № 3-А.

Також зміни руху відбудуться на маршрутних таксі №№ 171, 198, які будуть курсувати в об’їзд закритої ділянки.

Читайте також: У Києві судитимуть посадовців, які «наварили» на шкільному харчуванні ₴4 мільйони

Маршрутні таксі рухатимуться за наступною схемою: вулиця Солом’янська – проспект Повітрофлотський – вулиця Івана Огієнка – вулиця Георгія Кірпи (у зворотному напрямку вулиця Січеславська) – вулиця Митрополита Василя Липківського (у зворотному напрямку вулиця Гетьмана Павла Скоропадського).

Як повідомляв Укрінформ, до 27 серпня в столиці діє часткове обмеження руху транспорту в тунелі на Севастопольській площі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-