На Севастопольській площі змінили маршрути тролейбусів через дорожні роботи

На Севастопольській площі змінили маршрути тролейбусів через дорожні роботи

Укрінформ
Маршрути тролейбусів №№ 8, 9-К, 35, 40, 40-К тимчасово зазнали змін у зв'язку із дорожніми роботами на Севастопольській площі, що триватимуть з 9 до 17 серпня.

Про це інформує пресслужба Київської міської державної адміністрації, передає Укрінформ.

Повідомляється, що з 9 до 17 серпня буде внесено зміни в маршрути тролейбусів №№ 8, 9-К, 35, 40, 40-К, що пов’язано з дорожніми роботами на Севастопольській площі.

Рух тролейбусів у напрямку Солом’янської площі та Повітрофлотського шляхопроводу буде організовано за маршрутами №№ 8, 9-К, 35 – від вул. Смілянської та вул.Кадетський Гай до Севастопольської площі за власними маршрутами, далі – Чоколівський б-р – вул. Лондонська – вул. Єреванська – вул. Генерала Геннадія Воробйова – просп. Повітрофлотський, далі за власними маршрутами.

Також до вказаних пунктів можна доїхати за маршрутами №№ 40, 40-К – від вул. Кадетський Гай до Севастопольської площі за власними маршрутами, далі – Чоколівський б-р – вул. Лондонська – вул. Єреванська – вул. Генерала Геннадія Воробйова – просп. Повітрофлотський – Солом’янська площа, далі за власними маршрутами.

Читайте також: У столиці триває капітальний ремонт 11 вулиць та розв’язок

Як повідомляв Укрінформ, у Києві на вулиці Григорія Сковороди до 30 вересня частково обмежать рух транспорту та пішоходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-