Ніхто не дав зелене світло гучним гулянням - КМВА про дозвіл кафе та ресторанам працювати до 23:00

Ніхто не дав зелене світло гучним гулянням - КМВА про дозвіл кафе та ресторанам працювати до 23:00

Укрінформ
Рішення влади столиці про подовження часу роботи закладів харчування в Києві не означає, що війна закінчилася, і хтось дав зелене світло гучним гулянням.

Про це у Телеграмі заявила пресслужба Київської міської військової адміністрації, передає Укрінформ.

“Владою Києва прийнято рішення щодо подовження роботи закладів харчування. Прошу виважено сприйняти це рішення. Це не означає, що війна закінчилася, і хтось дав зелене світло гучним гулянням. Користуйтеся з розумом та відповідальністю цією можливістю довше ввечері посидіти в кафе”, - зазначив начальник КМВА Сергій Попко.

Він закликав киян і гостей міста пам’ятати, що поряд знаходяться сотні тисяч тих людей, які хвилюються за своїх рідних на фронті.

“Сотні і тисячі близьких, чиї рідні загинули. Тисячі тих, хто молиться за зцілення своїх поранених у госпіталях. Тому давайте будемо в цей час чуйними і адекватними. А ще давайте пам’ятати, що весь світ нам допомагає сьогодні. Тому ми маємо знати міру у відпочинку”, - наголосив Попко.

Читайте також: У Києві запровадять нові перепустки на авто для пересування під час комендантської години

Він запевнив, що КМВА пильно стежитиме за дотриманням власниками і відвідувачами закладів усіх необхідних правил і законів, а у разі виявлення системних порушень по Києву влада міста готова скасувати це подовження роботи.

“Тому - будьте свідомими. Не забувайте допомагати Збройним Силам України і таким чином наближати мир в Україні після нашої Перемоги”, - додав начальник КМВА.

Як повідомляв Укрінформ, заклади громадського харчування столиці продовжать роботу на одну годину – до 23.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-