У Києві відбудеться серія безкоштовних лекцій «Як зрозуміти англійську»

У Києві відбудеться серія безкоштовних лекцій «Як зрозуміти англійську»

Укрінформ
У жовтні у найстарішій книгарні Києва «Сяйво книги» відбудеться серія безкоштовних лекцій «Як зрозуміти англійську».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

«Вони розраховані на тих, хто намагається вивчити цю іноземну мову, але не може подолати мовний бар’єр», - ідеться у повідомленні.

Проведе їх сертифікована викладачка TESOL (Teaching English Speakers of Other Languages) Віра Кравченко, яка навчає людей іноземної вже більше 5 років, зокрема був такий досвід у Китаї та В’єтнамі.

Лекції відбудуться у приміщенні книгарні за адресою: вулиця Велика Васильківська, 6 за розкладом:

  • 1 жовтня о 18:30 – «Як здолати лінь, щоб вивчити англійську». Про основні причини, чому так складно знайти час на англійську мову, навіть коли дуже треба; як почати вивчати іноземну і де знайти ресурс, щоб із задоволенням навчатися;
  • 15 жовтня о 18:30 – «Як заговорити англійською». Під час лекції буде розкрито питання, чому важлива граматика, як подолати мовний бар’єр та вивести англійську на автоматичний рівень, щоб говорити, не замислюючись;
  • 29 жовтня о 18:30 – «Як зрозуміти англійські часи». Під час цієї зустрічі пояснять, навіщо в англійській 12 часів, чому не треба знати їх всі та що важливо переосмислити і запам’ятати.
Читайте також: В'ятрович: Комітет Ради підтримав законопроєкт про англійську мову – вилучили норми про кіно і ТБ

Лекції не мають вікових обмежень.

Як повідомляв Укрінформ, згідно з опитуванням соціологічної служби Центру Разумкова, вільно володіють англійською мовою лише 1,1% опитаних українців, а 43,8% зовсім її не знають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-