Роботи біля станції метро «Деміївська» виконані на 40% - Кличко

Роботи біля станції метро «Деміївська» виконані на 40% - Кличко

Фото
Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко оглянув майданчик біля станції метро «Деміївська», де тривають роботи з розробки грунту в котловані.

Про це мер столиці написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Оглянув сьогодні майданчик біля станції метро «Деміївська», де тривають роботи з розробки грунту в котловані. На майданчику, в три зміни, працюють 60 робітників та понад 10 одиниць техніки», – повідомив Кличко.

Він зазначив, що за два тижні можна буде побачити верхню частину тунелю і те, чи були дотримані технології його будівництва. За його словами, тоді фахівці зможуть робити висновки щодо причини виникнення загрози аварійної ситуації в тунелі на «Деміївській».

Міський голова зауважив, що у самому тунелі теж тривають необхідні роботи – і з його укріплення, і з подальшого ремонту.

Він поінформував, що за оцінкою підрядної організації, на сьогодні виконано близько 40% загального обсягу робіт.

Читайте також: Загрози затоплення метро у Києві немає - Кличко

«Ми робимо все можливе, щоб у кінці літа повністю відновити рух між станціями «Деміївська» і «Либідська», – запевнив Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, 8 грудня столична влада оголосила про припинення руху поїздів на відрізку між станціями «Либідська» і «Деміївська» Оболонсько-Теремківської лінії метро у зв'язку із підтопленням тунелю на вказаній ділянці.

Попередньо встановлено, що підтоплення відбулося через розгерметизацію тунелю. За даними фактом прокуратура розпочала досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-