FREEДОМ відтепер доступний в GooglePlay, AppStore та AmazonFire TV

FREEДОМ відтепер доступний в GooglePlay, AppStore та AmazonFire TV

Укрінформ

Телеканал українського іномовлення FREEДОМ розширює своє мовлення для глядачів у Великобританії, країнах ЄС та Африки.

FREEДОМ, правовласником якого є Державне підприємство "Мультимедійна платформа іномовлення України", розпочав мовлення на глобальному стрімінговому сервісі NewsPlayer+.

NewsPlayer+ об’єднує провідні світові канали новин на одній зручній платформі потокового передавання. Сервіс співпрацює з понад 50 провідними світовими мовниками, власниками контенту та брендами, серед яких Bloomberg, CNBC, Euronews, NBC News, SkyNews, AlJazeera, і WION. Загалом аудиторія платформи – понад 500 млн глядачів.

Завдяки співпраці з сервісом FREEДОМ стає ще більш мобільним, оскільки доступ до NewsPlayer+ можна отримати через iPhone, iPad, Android, AmazonFire TV, Chromecast, AppleStore, GooglePlay і на веб-сайті www.newsplayerplus.com.

Команда FREEДОМ щодня продовжує боротьбу на інформаційному фронті, щоб доносити правдиву інформацію про війну та події в Україні через якісний російськомовний контент для глядачів по всьому світу.

Попит на контент телеканалу FREEДОМ постійно зростає серед закордонної аудиторії, що є індикатором успіху та відповідає місії каналу.

Більшдетальноознайомитисьізпрограмамиканалуможназапосиланням: https://tvfreedom.io/.

З повним переліком країн покриття телевізійного сигналу FREEДОМ можна ознайомитися за посиланням: https://uatv.ua/uk/vsi-eksperty/.

Щотижневий дайджест новин ДП "МПІУ": https://freedomweekly.substack.com/.

Слідкуйте за іншими новинами також на наших платформах:

YouTube FREEДОМ   

YouTube FREEДОМ:МНЕНИЯ

Telegram FREEДОМ

Telegram FREEДОМ.LIFE

Facebook FREEДОМ

Twitter FREEДОМ

TikTokFREEДОМ.Media

TikTokFREEДОМ.Media2

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-